Ertuğrulgazi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Önyargısız, sağlam kaynaklara dayanan, araştıran, sorgulayan, inançlarını özgürce ifade edebilen ve farklı inançlardan insanlara daima hoşgörüyle yaklaşan, aldığı eğitimi kişiliğine yansıtıp bilgilerini günlük yaşamında kullanabilen, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen, kendine güvenen, kültürel değerlerine bağlı, donanımlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi, her türlü kaynağı etkili ve verimli şekilde kullanarak; kendisi ve yaşadığı toplum için; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, inançlı, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:40-14:55 ( Salı günü 15:45)
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ertugrulgaziiho.meb.k12.tr

Adres - Fevzipaşa Mahallesi İstasyon Caddesi Kaymakamlık Binası Arkası Alpu/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Eskişehir il merkezinden ilçeye sabahları ve günün muhtelif saatlerinde Alpu Birlik minibüsleri çalışmaktadır. Ayrıca Mihallıççık, Bozan ve Beylikova servisleri de ilçe içinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 39 km´dir.