ESKİŞEHİR / ALPU - ERTUĞRULGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

ERTUĞRULGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Fevzipaşa Mahallesi İstasyon Caddesi No.5 ALPU/ESKİŞEHİR
Vizyon
Önyargısız, sağlam kaynaklara dayanan, araştıran, sorgulayan, inançlarını özgürce ifade edebilen ve farklı inançlardan insanlara daima hoşgörüyle yaklaşan, aldığı eğitimi kişiliğine yansıtıp bilgilerini günlük yaşamında kullanabilen, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen, kendine güvenen, kültürel değerlerine bağlı, donanımlı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi, her türlü kaynağı etkili ve verimli şekilde kullanarak; kendisi ve yaşadığı toplum için; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, inançlı, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak.
Öğretim Şekli :Kömürlü Kalorifer
08:50-15:10 ( Perşembe günü 16:00)
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Eskişehir il merkezinden ilçeye sabahları ve günün muhtelif saatlerinde Alpu Birlik minibüsleri çalışmaktadır. Ayrıca Mihallıççık, Bozan ve Beylikova servisleri de ilçe içinden geçmektedir.
Okul ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 39 km´dir.